INTERIEURONTWERP

Ervaar jouw interieurontwerp met een Virtual Reality bril (VR)

Studio Soho brengt sfeer in elke ruimte!
Ben jij toe aan een nieuw interieur in jouw huidige of nieuwe woning? Weet je niet goed hoe je het beste kleur kunt gebruiken in een ruimte? Wil je een goed lichtplan in huis? Oftewel, vind je het lastig jouw ideeën om te zetten in een concreet ontwerp? Of het nu gaat om een enkele kamer in huis of de complete woning, Studio Soho helpt graag jouw woonwensen te vertalen naar een praktisch en leefbaar interieurontwerp.

Als eerste luister ik naar jouw wensen en eisen voor het interieur tijdens een gratis intakegesprek. Vervolgens maak ik een sfeerbeeld die ik met jou bespreek. Zo zal het interieur worden afgestemd op jouw stijl en smaak. Als we het over het sfeerbeeld eens zijn, gaat de ontwerpfase beginnen. In het tekenprogramma SketchUp ontwerp ik jouw interieur. Het getekende interieur wordt omgezet in een virtual reality omgeving. Tijdens de presentatie stap je jouw nieuwe interieur binnen middels een VR bril, zodat je voorafgaand aan de uitvoering of verbouwing precies weet hoe jouw ruimte in huis er in de toekomst uit gaat zien.

Studio Soho deelt de ruimtes in en werkt met bestaande meubelen, nieuwe meubelen of een combinatie daarvan, zodat je je als een vis in het water voelt in jouw nieuwe interieur. Het is ook mogelijk naast het interieurontwerp advies te krijgen over kleurgebruik, lichtontwerp en plant styling. In het lichtontwerp worden plaatsen aangegeven in de ruimte waar je het beste jouw lampen kunt hangen of plaatsen. Studio Soho interieurontwerp & verkoopstyling is er voor al jouw woonwensen en brengt sfeer aan in elke ruimte!

INFORMATIE
E info@studiosoho.nl
T +31 (0)6 – 245 046 79
Gevestigd te Woudrichem