WAT ZEGGEN KLANTEN?

Inge heeft ons verrast met haar ontwerp voor onze benedenverdieping (woonkamer en keuken)! Het gaat nu echt een eenheid worden. Ze neemt de tijd en is stipt met haar afspraken. De presentatie krijg je op mooi A3-formaat en via de VR-bril te zien, dat is echt zo handig. Inge is een aanrader!
MARTINE
WOONPLAATS LEIDEN
Inge heeft op een heel professionele en prettige wijze snel doorzien waar de balans lag tussen onze inrichtingsstijl, onze woonwensen en de mogelijkheden die onze nieuwe woning zou kunnen bieden. Zij maakte een plan waarbij een goede balans gevonden werd tussen het hergebruik van bestaande meubels, kleurgebruik én nieuwe ideeën. Inge is een heel fijne sparringpartner en weet op heel een prettige wijze haar advies vorm te geven. De presentatie met moodboards en de virtual reality-bril spraken voor zich. Kortom, ik beveel haar van harte aan!
PETRA
WOONPLAATS VUGHT
Mijn badkamer is niet groot en ik had geen idee hoe deze in te richten. Voor mij was een luxe uitstraling belangrijk, maar (vanwege de beperkte ruimte) functionaliteit nog belangrijker. Het ontwerp van Studio Soho overtrof mijn verwachtingen, niet alleen is de badkamer praktisch en comfortabel, hij geeft ook een zeer luxe gevoel! Heel erg bedankt Inge!
XANDER
WOONPLAATS DORDRECHT
Inge heeft voor ons een ontwerp gemaakt voor de woonkamer. Die hebben we nooit ‘gezellig’ kunnen krijgen, omdat het een grote ruimte is. De kracht van Inge is dat ze goed doorvraagt waarvoor we de woonkamer wilden gebruiken. Zij kwam met sfeerbeelden om een idee te krijgen van onze smaak. Dat leverde verrassende, nieuwe vormen en kleuren op, die we zelf nooit hadden durven kiezen, zoals een behang met stenen print, voor een stoer effect.

Maar mooi was ook dat we veel bestaande meubels konden gebruiken in het ontwerp. Het grootste bewijs dat Inge in haar opdracht is geslaagd is dat we veel meer in de woonkamer zitten dan vroeger. Inge zou ik willen omschrijven als rustig, doortastend en creatief. Zij heeft een speciale gave om de kracht van een ruimte te accentueren door toepassen van robuuste vormen, waar ook die rust weer in terugkomt. Echt een aanrader!
ASTRID & ARJAN
WOONPLAATS DORDRECHT
Inge heeft voor ons een totale inrichting gedaan van de woonkamer met een uitzonderlijk hoog plafond. Haar ideeën over meubels, accessoires, verf en behang zijn praktisch, origineel en esthetisch van een hoog niveau. De 3D bril, presentatie en de shoppinglist maakt haar ontwerp zo tastbaar als nodig om direct naar je favoriete winkels te rijden om inkopen te doen.
AMY & JORDI
WOONPLAATS SAMBEEK
Toen wij plannen kregen om ons motorjacht te verkopen, stelde Inge voor deze testylen. Dat bleek een heel goed idee! Het zag er mooi uit en de boot was binnen 3 weken verkocht (in plaats van een klein jaar wat gemiddeld is). De koper wilde zelfs de accessoires overnemen 🙂
STEF & CLAUDIA
LIGPLAATS WOUDRICHEM

INFORMATIE
E info@studiosoho.nl
T +31 (0)6 – 245 046 79
Gevestigd te Woudrichem