VERKOOPSTYLING JACHT

Verkoopstyling jacht
Voor iedereen die zijn/haar jacht in de verkoop gaat zetten, is het interessant een verkoopconsult te doen. Het maakt niet uit of het gaat om een groot of klein jacht.
Voor makelaars is het ook aantrekkelijk samen te werken met een verkoopstylist, omdat zij de jachten in portefeuille professioneler in de markt kunnen zetten dan de concurrent.

Leegstaand of gedateerd jacht
Het is lastiger een leegstaand of een gedateerd jacht te verkopen. Voor potentiële kopers is een ruimte in een dergelijk jacht moeilijk inschatten. Ook is het inschatten van de afmetingen van de diverse ruimtes lastiger, omdat het vaak kleiner oogt. Het mist sfeer en oneffenheden vallen extra op. Met behulp van kleine meubels en accessoires richt ik het leegstaande of gedateerde jacht in en bereiken we het gewenste resultaat.

Wanneer kan ik het beste mijn jacht laten (re)stylen?
Twee weken voordat de foto’s voor de verkoopsite door de makelaar worden gemaakt, is het beste moment jouw jacht te restylen.

Ga je jouw jacht verkopen?
Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk potentiële kopers trekken naar jouw jacht. De meeste mensen die op zoek zijn naar een jacht, kijken op verkoopsites. Zij kijken als eerste naar de foto’s. De eerste indruk van een neutraal en uitgebalanceerd interieur kan doorslaggevend zijn. Ik kan je daarbij helpen! Er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen samen door jouw jacht lopen waarbij ik je in 1 à 1,5 uur tips en handvaten geef, zodat je zelf het jacht klaar kunt maken voor de verkoop. Daarnaast bestaat de mogelijkheid, dat ik het jacht restyle met kleine meubels en accessoires

INFORMATIE
E info@studiosoho.nl
T +31 (0)6 – 245 046 79
Gevestigd te Woudrichem