VERKOOPSTYLING WONING

Leegstaande woning
Het is lastiger een leegstaande woning te verkopen. Het is voor potentiële kopers niet makkelijk zich in het huis te kunnen inleven hoe het huis eruitziet zonder meubels erin. Ook is het inschatten van afmetingen lastiger. Met behulp van kartonnen meubels, echte meubels en accessoires richt ik jouw leegstaande woning in en bereiken we het gewenste resultaat.

Ga je jouw huis verkopen?
Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk potentiële kopers trekken naar jouw woning. Woningsites zoals Funda worden, volgens de kwartaalcijfers van de NVM, door 84% van de huizenzoekers geraadpleegd. Zij kijken als eerste naar de foto’s. De eerste indruk van een neutraal en uitgebalanceerd interieur kan doorslaggevend zijn.
Ik kan je daarbij helpen! Er zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen samen door jouw woning lopen waarbij ik je in 1 à 1,5 uur tips en handvaten geef, zodat je zelf de woning klaar kunt maken voor de verkoop. Daarnaast bestaat de mogelijkheid, dat ik de woning restyle met bestaande middelen om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen.

 

Voor het restylen van jouw woning met bestaande meubels en accessoires reken ik € 75,- per uur inclusief btw.

Kosten verkoopstyling fiscaal aftrekbaar
Vaak is het mogelijk de kosten van verkoopstyling af te trekken van de overwaarde van jouw woning. Dit valt namelijk onder de verkoopkosten. De overwaarde wordt hierdoor lager en zodoende wordt het bedrag waarover je de (hypotheek)rente mag aftrekken hoger.

INFORMATIE
E info@studiosoho.nl
T +31 (0)6 – 245 046 79
Gevestigd te Woudrichem